On pescar


Zones de pesca controlada

Plànol ZPC

Per pescar en una zona de pesca controlada (ZPC), a part de disposar de la llicència de pesca recreativa de superfície vigent, s'ha de tenir el permís de pesca corresponent. Les taxes varien en funció de la classificació del tram de pesca on es vulgui pescar, de la modalitat (amb mort o sense mort) i de la durada (diari, setmanal o anual). S'apliquen descomptes a les persones federades a la Federació Catalana de Pesca Esportiva i Càsting (FCPEiC) i a les associades a la Societat de Pescadors que col·labora en la gestió de la zona.

1
Per obtenir la teva

Llicència de pesca

La tramitació de la llicència i el permís per mitjans telemàtics (internet) compta amb una bonificació del 10% de l'import.

Abans de planificar una sortida de pesca i pagar la taxa del permís corresponent, es recomana consultar els cabals circulants dels rius o l’estat dels embassaments, en funció d’on es vulgui anar a pescar.

2

Aquest lloc web utilitza galetes per a que vosté tingui una major experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les anomenades galetes i l'acceptació de la nostra política de privacitat. ACEPTAR

Aviso de cookies